Inspiratiesessie

Wat levert deze inspiratiesessie jou op?

I

Je leert met en van andere ondernemers

I

Weet je hoe je met feedback om moet gaan, en hoe je dat kunt geven

I

Inspirerende plek en even weg van de dagelijkse routine

 

I

netwerken

 

I

tips direct te implementeren

 

I

Weet je waar brandt jouw vuurtje van!

 

I

NO-nonsense

 

Aanmelden Inspiratiesessie

Inspiratiesessie: “een proeverij” van GO for Grow!

Tijd is een kostbaar ding en is iets wat niet te vangen is. Druk druk druk is vaak wat ondernemers roepen, en waar dan ook de focus op gelegd wordt. Door deze inspiratiesessie krijg je door dat je doet wat je altijd deed. maar ja dan krijg je wat je altijd kreeg. Het is een keuze om te zorgen dat je blijft groeien in jouw ontwikkeling en onderneming. En weet je wat mooi is? Als jij groeit en je straalt dat uit zullen anderen hierin meegroeien.

Zie ik je op de volgende inspirerende bijeenkomst?

Combinatie van Communicatie, Passie en Talent.

Ik laat je zien dat je communicatie, passie en talent kunt combineren. Je communiceert namelijk de hele dag door..  En op welke manier communiceer jij?  Ben jij dominant, een flierenfluiter, informeel, formeel, afwachtend, streng, gedetailleerd? Of communiceer jij juist non-verbaal. Moet een ander zich aan jou aanpassen of moet jij jezelf aanpassen. Als je weet welke stijl je spreekt, weet je vaak ook hoe je beter de boodschap kunt overbrengen bij de ander. Als je dan ook nog eens jouw passie en talent hierin weet te combineren. Dan groei en ontwikkel je vanzelf. Ik noem dat ook wel communiceren vanuit je hart, met wat aanpassingen in communicatiestijl. En ik voorspel je: Je gaat knallen!

Dus 7 tips en zeker weten dat je ze direct kunt toepassen.

Locatie

Koeleman Accountants
Koningin Wilhelminalaan 8
Voorschoten

Voor wie zijn deze inspiratiesessies?

Voor alle ondernemers en managers die succesvoller willen ondernemen, of samenwerken. En die zichzelf een spiegel durven voorhouden.

Duur van de workshop

Van 17.00 tot 18.00
Inloop om 16.30 uur

Kosten van de workshop

De kosten van de inspiratiesessie is €79,= indien je het leiderschapstraject afneemt, zal deze prijs in vermindering komen.

l

Data inspiratiesessies

woensdag 12 september
woensdag 10 oktober
woensdag 14 november