“De beste manier om iets te leren is om het te gaan doen.”

– Gemma –

Een workshop is een interactief moment van een dagdeel of van een dag, waardoor je in beweging komt. Het is leren door te doen, dus ervaringsleer. Fun, leermomenten, samenwerken en inzichten komen hier bij elkaar. Je kunt deelnemen aan een workshop met een open inschrijving of we plannen een workshop binnen jouw bedrijf, waarbij locaties out-of-box kunnen zijn.

Communicatiestijlen

Komt jouw boodschap bij de ander over zoals jij zou willen? Of vind je dat die ander jou niet begrijpt? Of mis je helemaal de essentie van het verhaal? In deze workshop ontdek je welke communicatiestijl jijzelf spreekt en leer je hoe jouw boodschap goed overkomt. Een superleuke interactieve workshop, waar iedereen een eigen bijdrage heeft en zijn eigen inzichten mag ervaren.

Communicatie in ’t veld

In deze workshop brengen we de theorie van de workshop Communicatiestijlen samen met de activiteit schapen drijven.

Door samen aan de slag te gaan in ’t veld, ervaar je jouw non-verbale en verbale communicatie met de schapen en honden als spiegel. Tijdens deze belevingsworkshop in het ’t veld ervaar en doorleef je wat jouw communicatie doet bij de ander. De workshop kan je volgen vanuit individuele inschrijving of samen met je team. Mijn visie is dat fun en leren extra motivatie geeft in je werk.

Effectief vergaderen en hoe doe je dit online momenteel

Vergaderen betekent op elkaar afstemmen. Vaak wordt ervaren dat dit veel energie kost. Niet iedereen doet hier proactief aan mee. Het is vaak een eenrichtingsverkeer van informatie verstrekken. Zeker op dit moment is het online vergaderen en overleggen een must.
Deze workshop geeft een structuur aan, waar eenieder actief aan deelneemt en waardoor er veel meer samen gesproken wordt. Voordeel is dat het veel efficiënter is en dat het minder tijd kost.

Een must voor elke afdeling.

Missie en visie bepalen

Als ondernemer heb je vaak heel goed door waarom je doet wat je doet. Het is ontzettend belangrijk dat je jouw bedrijf of afdeling hierin meeneemt. Dan gaat het voor je werken en is het niet nodig om elke keer zo aan de kar te trekken. In deze workshop ga je interactief aan de slag met jouw personeel om zo de missie en visie duidelijk te krijgen. Hierdoor gaat het veel meer leven in je bedrijf en ervaar je meer samenwerking.

Communicatie en Beleving

Combineren van theorie en beleving door middel van diverse workshops met het inzetten van een specialist. Dit met de elementen: samenwerken, plezier, groeien en uit je comfortzone:

  • Communicatie in ’t veld
  • Communicatie in beweging
  • Communicatie in de keuken
  • Communicatie in de paardenbak
  • Communicatie in de klei
  • Communicatie in balans
  • Communicatie in gevecht
  • Communicatie non verbaal

Voor deze workshops geldt een open inschrijven op geplande data (zie agenda). Of je kunt dit inplannen met jouw team.