Ik kwam een paar maanden geleden een lijstje tegen met mijn bucketlist.

Er waren er een aantal die ik meteen kon afvinken:
– mijn keuken
– netwerk uitbreiden
– elke maand presentaties geven
– uitstraling GOforGrow professionaliseren
– mijn eerste medewerker in dienst nemen…

En toen stuitte ik op één die ik nog niet gedaan had. Dit was voor mijn 50ste in het theater staan met een voorstelling/lezing waar ik MKB-ers inspireer en motiveer om vanuit hun hart in beweging te gaan en te blijven. De klanten die ik heb, ja die komen in beweging en die gaan ervoor, maar ik wil veel meer mensen inspireren. Maar OMG hoe pak ik dit punt aan? Als ondernemer, trainer en businesscoach moet ik zeggen dat ik minimaal €10.000 per jaar investeer aan het up-to-date houden van trends, nieuwe inzichten en tools. Dit in combinatie met de 30 jaar ervaring die ik heb, zorgt ervoor dat ik altijd kan blijven zeggen dat ik inspiratie voor mezelf heb en dit dus ook kan doen voor anderen. Het mooie is dat ik zie dat dit ook gebeurd met de ondernemers of ondernemende werknemers met wie ik werk. Zij maken daadwerkelijk ook het verschil in hun bedrijf.

Op dit punt van mijn bucketlist dacht ik alleen: ‘Shoot, ik ben 49,4 jaar nu en ik heb nog 7 maanden dus ik moet wel in de actie!’ Zo was ik aanwezig op een verkooptraining waar ik vertelde over mijn wens en daar was een ademcoach / zangdocente  (jacqueline) die mij vertelde: “Gem, je moet naar DEMAAND bij de Paul van Vliet academie. Hier kun je ervaren wat het theater is. Er zijn 4 zaterdagen waar je met alle facetten van het vakkennis mag maken. En daarna kun je jouw plan verder trekken.” Dus… Gem GO! Afgelopen week had ik een klanten lunch omdat ik 10 jaar bestond met GO en ik heb het maar direct toegepast, stukje zingen. Het was allerminst een Anouk stem, maar wel heel erg leuk, out of the box en veel lol. Laat ik het filmpje zien? Misschien komt het nog wel 🙂 

Jawel het was de maand maart en ik ga aankomende zaterdag mijn laatste zaterdag doen. En mijn eerste optreden van 4 minuten zodat ik feedback kan vragen en zelf out of the box kan gaan.

WAT EEN GEWELDIGE ERVARING!

Elke week moest ik out of the box denken samen met 30 medestudenten. Oké ik was samen met één ander wel de oudste, maar wat voelde ik mij jong. Wat een talent hebben mensen en wat volgen mensen hun hart door te doen waar ze goed in zijn. En het is niet voor niets dat ik daar was. Je kunt dus talent echt bij elkaar brengen en gebruiken in jouw bedrijf, familie of gezin. Mijn idee is een plan geworden. Ik heb mensen om mij heen verzameld die super lief zijn en waar ik mee mag samenwerken. Ik bruis van energie en mensen om mij heen denken met mij mee, creëeren mee en werken mee. Het plan, evenement, theater ‘GO out of the box’ wordt een feit. Gaandeweg zal ik jullie erin mee nemen. Maar degene die dit lezen heb ik ook nodig. Kom, neem mensen mee, geniet van een mooie avond waar je geïnspireerd gaat worden, waar talenten komen en waar het feest is. Wil je op de hoogte gehouden worden? Laat het mij weten door je in te schrijven op mijn nieuwsbrief. Of kijk eens op mijn GOforGrow facebook pagina of die van de Paul van vliet Academie.

GO for it! Almost 50 🙂