elk seizoen heeft weer iets nieuws!

* dit jaar GO 10 jaar
* dit jaar Gemma 50 jaar
* Relatie status is veranderd (zeg ik best subtiel toch)
* de zon schijnt al 9 weken
tijd voor een update van mijzelf:


en zo is het. deze zomer op de langste dag van het jaar 21 juni 2018 waren mijn ouders 50 jaar getrouwd. Je kunt ze niet blijer maken dan een leuke foto! Dus een mooi excuse om weer mijn buurvrouw en fotograaf Monica Stuurop een foto te laten maken en tevens een update van mezelf om zakelijk te gebruiken.

Ben best blij met het resultaat, heel erg blij en vooral trots als ik mijn mannen zie. Ik besef mij dat zij mijn Waarom zijn, waarom ik altijd doorga, soms heel moeilijk, maar ook zo heel mooi. en ja ik ben ongelofelijk trots. Mede door hen ben ik geworden wie ik nu ben, ben ik de onderneemster die altijd Go-ed (is dit een woord? Nu wel 😉 ) Het worden de mannen die ik altijd gehoopt had dat ze zouden worden. Dat is een rol die je toch hebt als moeder. Ze begeleiden op hun pad, vertrouwen, loslaten en toch verbinding blijven houden, niet te veel vrienden maar ook niet te veel afstand, respect…. pfff een hele waslijst. Soms een tattootje waarvan ik dacht aiiii vind ik die mooi, maar zij zijn mooi, alle 3 met een eigen karakter die ook nu hun eigen pad kiezen. De weg ernaar toe was wel een uitdaging moet ik zeggen en nog steeds, maar de liefde, plezier, intensiteit, doorzetting en samenwerking is enorm. Het is eigenlijk net ondernemen. De weg van de opvoeding is uitdagend, leuk, intens, verrassend en spannend. Als je niets onderneemt blijft het soms best saai. Doe je het wel dan worden het leuke personen die hun eigen keuzes kunnen maken. Mijn grootste inzicht is misschien wel dat kids mijn spiegel zijn waarin mijn reactie vaak veel meer zegt over mij dan over hun :). Conclusie: 

Het is net ondernemen!!