“In de kern van moeilijkheden

schuilen mogelijkheden”

– Albert Einstein –

Ik ben Gemma Oude Veldhuis en al 30 jaar verbonden met arbeid en mensen. Op diverse manieren en met verschillende specialisten, want verbinden met anderen vind ik heel belangrijk. Je hoeft het niet alleen te doen, maar je moet wel zelf in actie komen.

Mijn naam zegt het al, de afkorting GO is wat ik doe: beweging brengen daar waar nodig in jouw bedrijf. Als ondernemerscoach, trainer en spreker weet ik de vinger op de zere plek te leggen en te werken met een ieder zijn talenten. Vanuit een soort natuurlijke drive en enthousiasme en eigenlijk altijd op maat. Elke ondernemer is authentiek en kan alleen werken aan zijn eigen pad van succes. Dit door vallen en opstaan. Jij bent het voorbeeld voor jouw omgeving. Door jouw talenten in te zetten en in jouw kracht te staan, zal ook de omgeving mee veranderen, zoals collega’s, klanten, netwerk en zelfs soms vanuit een verrassende hoek.

Doordat ik met GO for Grow lezingen, coachingsessies en trainingen organiseer, ervaar je vaak veranderingen onderweg. Soms zou ik wel eens willen dat ik rood haar had, 2 vlechten en Pippi heette. Want het motto “ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan…” is iets waar ik altijd voor ga. Dus als je wilt blijven doen wat je altijd deed, kan ik je niet helpen. Wil je dat veranderen? Laten we dan een kop koffie drinken en ik kan je laten zien wat ik voor jou kan betekenen.

Terugkerende thema’s hierin zijn:

N

Communicatie

 
N

Omgang andere personen

N

Omgaan met conflicten

 
N

Leiderschap

 
N

Meer efficiency

 
N

Zelfvertrouwen

 
N

Uitstraling

 
N

Plan van aanpak

 
N

Workflow

 
N

Inspiratie en motivatie

 

Ondernemers uit MKB

Gemma richt zich voornamelijk op ondernemers en leidinggevenden uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Naar eigen zeggen omdat MKB-ers lef hebben.

MKB-ers hebben veel taken en hun passie om te ondernemen is groot. Tijdens mijn werkervaring als intercedente, HRM manager en casemanager merkte ik dat een mkb-er van tijd tot tijd sparringsmomenten nodig heeft. Meestal gaat dat over zijn personeel, zijn klanten, zijn eigen performance en de balans privé en zakelijk. Hiervoor ontwikkelde ik een aantal producten die de MKB-er kan inzetten waar hij die nodig heeft.’

Gemma is …

… ondernemer

… moeder

… inspirator

Geniet van het moment

De naam GO is een afgeleid van mijn naam Gemma Oude Veldhuis en betekent beweging. Dit is wat ik bij mensen veroorzaak. Na een traject breng ik je in beweging.

‘Om te worden wat je wilt en waar je voor wilt gaan, moet je vooral focus leggen op jouw kwaliteiten en genieten van de weg ernaar toe. Zelfs al is die weg niet altijd zo goed begaanbaar of de omgeving zoals jij gepland hebt of zou willen…. Always Enjoy the Moment! And always Go for Grow.’