Over Gemma

Ik ben Gemma Oude Veldhuis en al 30 jaar verbonden met arbeid en mensen. Dit op diverse manieren en met verschillende specialisten. Gemma Oude Veldhuis, de afkortingen GO zeggen al voldoende en dit is precies wat ik doe in jouw bedrijf.  In beweging laten komen daar waar nodig. Als businesscoach, trainer of spreker weet ik de vinger op de zere plek te leggen of juist in te zetten op de talenten. Ik doe dit vanuit een soort natuur, drive en enthousiasme. Het is eigenlijk altijd op maat. Want elke ondernemer is authentiek en kan alleen werken aan zijn eigen pad van succes. Door dit in te zetten in zijn bedrijf zal ook zijn omgeving mee veranderen, waaronder klanten, netwerk, medewerkers en anderen vanuit een verassende hoek vaak. Door met GO for Grow de lezingen, coachingsessies en trainingen te organiseren laat ik zien waar jouw succes zit, zodat jij in beweging komt. Wil je meer weten, laten we een kop koffie drinken en kan je laten zien wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Terugkerende thema’s hierin zijn:

N

Communicatie

 

N

Omgang anderen personen

 

N

Omgaan met conflicten

 

N

Leiderschap

 

N

Meer efficiency

 

N

Zelfvertrouwen

 

N

Uitstraling

 

N

Plan van aanpak

 

N

Workflow

 

N

Inspiratie en motivatie

 

Do what you love and love what you do

Ondernemers uit MKB

Gemma richt zich voornamelijk op ondernemers en leidinggevenden uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Naar eigen zeggen omdat MKB-ers lef hebben.

MKB-ers hebben veel taken en hun passie om te ondernemen is groot. Tijdens mijn werkervaring als intercedente, HRM manager en casemanager merkte ik dat een mkb-er van tijd tot tijd sparringsmomenten nodig heeft. Meestal gaat dat over zijn personeel, zijn klanten, zijn eigen performance en de balans privé en zakelijk. Hiervoor ontwikkelde ik een aantal producten die de MKB-er kan inzetten waar hij die nodig heeft.’

Gemma is …

… ondernemer

… moeder

… inspirator

Geniet van het moment

De naam GO is een afgeleid van mijn naam Gemma Oude Veldhuis en betekent beweging. Dit is wat ik bij mensen veroorzaak. Na een traject breng ik je in beweging.

‘Om te worden wat je wilt en waar je voor wilt gaan, moet je vooral focus leggen op jouw kwaliteiten en genieten van de weg ernaar toe. Zelfs al is die weg niet altijd zo goed begaanbaar of de omgeving zoals jij gepland hebt of zou willen…. Always Enjoy the Moment! And always Go for Grow.’

Als je doet wat je altijd deed,

krijg je wat je kreeg ♥

+ Op zoek naar meer inspiratie?

Op zoek naar meer inspiratie?