Eigenlijk is die er niet. Iedereen. Ik strubbel ook:  Als ondernemer, ga ik in deze tijd nog een inspiratieshow maken willen ze online of offline gecoached worden. Of als moeder, tussen de pubers waarvan de jongste zijn verjaardagscadeau al gehad heeft namelijk de bekeuringen die ik betaald heb wegens samenzwering in coronatijd. Of als dochter, ga ik afstand houden bij mijn ouders. Of als vrouw, tja geen commentaar. En weet je hoe ook? Als buurvrouw, haha ik zie je denken buurvrouw? Ja mijn buurman vind mijn eigen fröbel hekje niet mooi die ik in een moment van ff “uit” de online meetings aan het maken was rondom mijn lavendel, want tijdens Corona ging mijn buxus heg dood. Niet heel erg want buxus hegjes zijn niet meer in. Komt mijn buurman thuis en zegt: tja wat ben jij aan het doen? Is dit romantisch of zo, ik vind er niets aan. Haha het enige wat ik zei: “hmmmm als jij dit romantisch vindt dan ben ik blij dat ik hier woon hahaha hij kon er niet om lachen, voor mij weer bevestigd dat humor ook een geheim is. Toch was ik enigzins teleurgesteld, maar heb het lekker gelaten. De storm zorgt er wel voor dat die takkenbende de lucht in vliegt haha. Oké wat een verhaal weer. ?

Het geheim van deze tijd?
Heel belangrijk is dat je naar jezelf blijf luisteren, wat gebeurd er nu echt, ga ik het wel aan, of blijf ik ook maar klagen en vluchten in ander soort gedrag. Of ga ik juist als een strijder aan de slag? In deze tijd is het mij eens te meer duidelijk dat je juist NU moet zorgen dat je jouw talent gebruikt en jezelf neerzet en vanuit jouw intentie blijft werken. Hier geldt echt bij “Wie goed doet, goed ontmoet!” De actie is sowieso al het succes zong ik afgelopen september in het theater en so it is! En zo ben ik de afgelopen maanden online en offline (op magische plek www.moonsfarm.nl) aan de slag met ondernemers, werknemers en teams. Om te zorgen dat ze de balans blijven houden tussen wat je zegt dat je doet en wat je doet en wat past er bij jou als persoon. Zo zorg je namelijk ook dat de teamspirit blijft bestaan en jouw eigen spirit ook.  Je kunt het niet alleen en het hoeft ook niet alleen. Echt het is de energie die hoog moet blijven, maar daarvoor moet je ook af en toe even uit! Dus ja ik mag even uit (daar is het weer ook naar vandaag) en tegelijkertijd heb ik mijn blog geschreven hoe ik de afgelopen tijd bij ondernemers de cultuur ommezwaai heb mogen ervaren en ondersteunen en dit inspireert mij weer. Als je namelijk even uit gaat komen er weer mooie dingen op je pad. Zo ben ik bezig met Bagage 2.0 op Moonsfarm en is de training Crossroad ontstaan die elk kwartaal gegeven gaat worden. #communicatie #balans #rust

En weet je wat er gebeurd als je even uit gaat? Je gaat vanzelf weer aan!

energieke groet Gemma

Horen zien en zwijgen

Even uit om weer aan te gaan