When you talk, you are only  what you already know.

But if you listen, you may learn something new”

– Dalai Lama –

 

Als je Wikipedia opent, betekent communicatie: “Een activiteit waarbij levende wezens betekenissen uitwisselen door op elkaars signalen te reageren. Het Latijnse woord Communicare slaat op “iets gemeenschappelijk maken.” Het gaat over interactie tussen mensen.”
Dit is precies wat ik met mijn lezingen wil bereiken.

Lezingen brengen je altijd inspiratie. De lezingen van GO for Grow zorgen voor interactie, plezier en inzichten waarbij je weggaat met een gevoel van: “Tja, hier zou ik wel eens wat mee kunnen doen.”

[lezing] Inspiratieshow met een knipoog vol energie

Het onbekende avontuur aangaan met jouw bagage zorgt dat het vanzelf een onvergetelijke reis wordt en daarin neemt Gemma je mee. Elke koffer heeft een thema die raakvlakken hebben in het zakelijk en dagelijks leven.

Wil jij ook eens een lezing binnen jouw bedrijf of een inspiratieboost op de beurs, seminar of congres. Dan kan Gemma jouw reis met bagage op maat maken. Geïnspireerd zul je weer doorgaan met jouw eigen reis.

Kijk voor meer informatie op www.gemmaoudeveldhuis.nl

[lezing] Communicatie tussen mannen en vrouwen

“De stille man is een denkende man, de stille vrouw is f*cking boos!” Dit is een lezing waarbij je de verschillen tussen mannen en vrouwen in communicatie ervaart. Voor iedereen herkenbaar en met de nodige hilariteit, waarbij je geïnspireerd wordt om er eens anders mee om te gaan.

Zoek je een spreker die op een ludieke en interactieve manier communicatie kan laten zien op de werkvloer, bij klanten of bij een jubileum, dan ben ik de spreker die je zoekt. De lezing biedt tevens een mooie manier om met elkaar in verbinding te zijn.

 

 

[inspiratie lezing interactief] Ask me anything

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Zo leef ik niet. Als ondernemer, moeder van 3 zonen, inspirator, dochter, partner en alleenstaande ben ik altijd in beweging en heb ik steeds meer de visie dat ik mensen mag inspireren doordat ik zelf ook geen uitdaging uit de weg ga. In dit kader heb ik regelmatig een live moment op Instagram, maar kan ik ook in een team jullie meenemen om weer in beweging te komen. Laat je verrassen of volgen mij op instagram. 

[lezing] Communicatiestijlen herkennen

Komt het wel eens voor dat jij of iemand anders zegt: “Nou, wen er maar aan, zo ben ik nu eenmaal.” En vervolgens werkt het niet, is er irritatie en komt de boodschap niet over. En het is vooral niet efficiënt.

In deze lezing laat ik je ontdekken welke communicatiestijl jij spreekt en hoe je je boodschap goed kunt overbrengen naar een ander.

Een super succesvolle tool waarbij er interactief met de mensen in de zaal gewerkt wordt.