When you talk, you are already repeating what you already know,

But if you listen, you may learn something new”

– Dalai lama –

 

Als je wikipedia opent betekent communicatie: “Een activiteit waarbij levende wezens betekenissen uitwisselen door op elkaars signalen te reageren. Het latijnse woord Communicare slaat op “iets gemeenschappelijk maken.” Het gaat over interactie tussen mensen. ”
Dit is precies wat ik met mijn lezingen wil bereiken.

Lezingen brengen je altijd inspiratie. De lezingen van GO for Grow zorgen voor interactie, plezier en inzichten waarbij je weggaat met een gevoel van: “tja hier zou ik wel eens wat mee kunnen doen”

[lezing] communicatie tussen mannen en vrouwen

“De stille man is een denkende man, de stille vrouw is f*cking boos!” Dit is een lezing waarbij je de verschillen tussen mannen en vrouwen in communicatie ervaart. Voor iedereen herkenbaar en met de nodige hilariteit waarbij je geïnspireerd wordt om er eens anders mee om te gaan.

Zoek je een spreker waarbij op een ludieks en interactieve manier communicatie kunt laten zien op de werkvloer, met klanten, of bij een jubileum dan is dit een mooie manier om met elkaar in verbinding te zijn.

 

 

[lezing] De reis van bewustwording in India

In deze lezing neem ik je mee naar mijn ervaring waarbij ik een maand in India in een ashram heb gezeten. Hierin zijn diverse inzichten voorbij gekomen. Daarna is er veel voor mij veranderd. Het mag er allemaal zijn, alleen is het de vraag hoe zet je het om in acties die voor jou werken als je eenmaal bewust bent van een bepaald gedrag.

Een inspirerende lezing met humor, diepgang, plezier en beleving.

[lezing] Communicatiestijlen herkennen

Kom je wel eens tegen dat jij of iemand anders zegt: “Nou wen er maar aan, zo ben ik nu eenmaal?” En vervolgens werkt het niet, is er irritatie en komt de boodschap niet over. Het is vooral niet efficiënt.

In deze lezing neem ik je mee naar welke communicatiestijl jij spreekt en hoe de boodschap goed overkomt bij de ander.

Een super succesvolle tool waarbij er interactief met de mensen in de zaal gewerkt wordt.

Van No GO naar GO!

Wat als je niet in beweging komt maar je wilt het wel. In deze lezing krijg je 7 tips om direct toe te passen.