VS      

Wat is dromen?

Volop in de actie voor mijn nieuwe ideeën voor het nieuwe jaar. Waar we met een super team aan het werk zijn om mooie dingen neer te zetten. Samenwerking, plezier, veel leren, soms hevig gefrustreerd omdat het allemaal langer duurt dan dan ik gedacht had. Ben ik ongeduldig? Welnee. Ik wil gewoon GO-en en dan is het heel belangrijk om mensen om je heen te hebben die soms eens met je meekijken en even op de rem stappen: Gem: waarom doe je dit? Wat wil je ermee bereiken? Is de mkb-er hierin geïnteresseerd? Zoveel meer haken en ogen dan je verwacht. En eigenlijk ook zo simpel, alleen moet je de hele grote hap, in kleine hapjes verdelen. En ik blijf maar roepen in mijn hoofd: “maar ik wil GO-en” en toch komt er niets van de grond zonder een plan.

Besef ik dat ik niet kan slapen:

De jongens herfstvakantie en volop in de ban van fright night van Walibu, we gaan als clown, dus ondertussen zit ik even te google: wat is flight night eigenlijk… OMG waar begin ik aan! Het gaat over die vreselijke clowns die ik ook laatst op journaal gezien heb. Een of andere idioot die met een nepmes aan het zwaaien is…. ik wil naar droomvlucht, maar dat blijkt een ander park te zijn. 🙂 De tijd gaat veel te snel.

Ik zit op de bank na te denken over wat er zo allemaal aan het veranderen is.

Ik ben me meer gaan verdiepen in wat er zo gebeurd in elk seizoen van het jaar. Het heeft betrekking op mijzelf, om de mensen om mij heen, maar ook op ondernemers en werknemers. Zo google ik de winter en gedrag eens: en komt er uit:

De winter : het is een moment van stilte en bezinning en sterven. Je gaat vaak meer naar binnen om na te denken wat je wilt. hoe je het wilt en als belangrijkste Waarom je het wilt. Met dat sterven wordt vooral bedoeld loslaten en afscheid nemen. Zaken die niet werken, neem een beslissing: stop ermee of ga door, maar laat het vooral niet doorsudderen.

Zo zijn er allerlei hersenspinsels en gaat mijn hoofd van de droomvlucht vs de fright night en komt er een liedje aan op de achtergrond van de 3JS , wat is dromen. Ik word er wel blij van vooral het snelle refrein: het zegt alles waar mijn hersenspinsels vanavond over gaan. En dan Walibi? Ach die clown’s zie ik waarschijnlijk toch niet met mijn ogendicht

Toch even met jullie delen om de dag te starten, de avond af te sluiten of even in een pauze:

Wat is dromen?

3js – Wat Is Dromen

Was het dan toch maar verbeelding?
En niet iets wat me zeggen wil?
Wat ik moet weten?
Weet ik veel?
De angst is vast een deel.

Wat is dromen?
Is het hopen, streven, willen weten of vergeten te leven?
Is het maar een gedachte, het wachten tussen nemen en geven?
Is het goed, is het schadelijk, verraderlijk of jou om het even?
Of het een teken is of van geen betekenis?

Droomse en als je dan een droom hebt die heel mooi is zet hem om in een plan!

Let’s GO for it

Gemma