Inspiratiereis Inner Grow

Neem de regie in eigen hand

Merk jij dat je geen tijd hebt om je privé en zakelijk in balans te houden? Je ervaart eigenlijk dat je altijd achter de feiten aanloopt, je bent heel erg hard aan het werk in je bedrijf, maar niet aan je bedrijf. En je communicatie naar binnen en naar buiten mag wel wat meer aandacht hebben. Stel je zaken uit, of voel je dat je efficiënter kunt werken of samenwerken? Komt je boodschap niet goed over, en reageert de ander niet zoals je hoopte? Raak je minder gefocust? Moet je steeds vaker dealen met teleurstellingen? Raak je de ander kwijt omdat die zo langdradig is? En let je steeds meer op wat er niet goed gaat dan wel?

Als jij dat ervaart, dan is deze reis iets voor jou. We gaan namelijk in 5 dagen door een leiderschapstraject waarbij we allerlei items aanraken die voor jou van belang zijn. Na die 5 dagen ga je naar huis met een plan van aanpak zodat jij dat direct kan toepassen in je huidige werk. Mis het niet en meld je aan. 

Het traject haalt het beste in je boven. Aan de hand van een concreet doel (zakelijk en privé) leer je de regie over je leven in eigen hand te nemen. Je krijgt inzichten om je doelen te realiseren. En laat je niet meer leiden door de waan van de dag, maar bepaalt zelf waar je heen wilt en hoe. Je leert inzien wat jouw manier van communiceren is, welke boodschap je daarmee onbewust overbrengt, en hoe die communicatie beter kan.

Na dit traject:

I

Ben je bewust hoe je communiceert en hoe je overkomt

I

Weet je hoe je effectiever kunt communiceren

I

Benader je de ander gemakkelijker

I

Heb je tools om jezelf positief te veranderen

I

Maak je optimaal gebruik van je talenten en capaciteiten

I

Kun je je beter focussen, ongeacht de omstandigheden in je leven

I

Neem je de regie in eigen handen, en behaal je gestelde doelen

I

Heb je een betere balans tussen werk en privé

Meld je nu aan voor deze

Inspiratiereis!

Voor wie

Voor ondernemers en managers die succesvoller willen worden, in hun werk en privéleven.

Wanneer

Maandag 30 maart t/m
vrijdag 3 april 2020

Duur

5 dagen

Lokatie

Castell de la Solana in Alcalalí, Spanje

Kosten van de inspiratiereis

De kosten van deze reis bedragen € 2.795,- ex BTW.