CROSSROAD – 2 daagse training

Zin in een uitdaging met jezelf? Je weet niet welke richting je op wilt, veel werkdruk ervaren, balans kwijt zijn, communiceert niet meer duidelijk, energielek, slecht slapen en piekeren, heel veel creatieve ideeën hebben en maakt het niet af? Herken jij je hierin?

Je staat op een kruispunt en wilt een andere afslag nemen. Wat heb je nodig om dat te doen? Welke talenten? Welke tools kun je inzetten? Twee hele mooie dagen waarbij je vanuit jouw eigen kracht aan het werk gaat om zo jouw mooiste leven te creëren op een magische plek in Noordwijk.

Crossroad gaat zorgen voor verbinding tussen hart en hoofd, meditatie, coaching, gesprekstechnieken, een lezing, adem-oefeningen, transformatie, krachtig en praktisch. Je eigen ” reis” plannen en ook daadwerkelijk er mee aan de slag kunnen gaan. En… oefeningen om mee naar huis te nemen!

Wanneer

  • Vrijdag 5 en 6 februari 2021
  • Vrijdag 7 mei en 8 mei 2021
  • zondag 18 juli en 19 juli 2021
  • vrijdag 1 oktober en 2 oktober 2021
  • vrijdag 17 december en 18 december 2021
    of
  • Op maat met jouw team (prijs op aanvraag)

Investering in jezelf:

particulier €475,- inclusief lunch en drank. Indien de werkgever betaald is de prijs €675. Prijzen zijn exclusief btw.

Aanmelden

We kijken er naar uit je te zien op Moon’s Farm.

Voor aanmelding of vragen kun je contact met ons opnemen

Gaaf! 2 dagen helicopterview, focus op jezelf, mijn bedrijf, handvatten balans en de richting waar wil ik naar toe over 10 jaar.

Irene de Groot

Igro (typo)grafisch ontwerp

Ik was energie en richting kwijt. Deze 2 dagen zorgen voor focus, richting en energie. Klaar om in de actie te gaan voor verandering

Liesbeth

Gemeente

Dagelijks inspireer en motiveer ik mensen. Hier was het 2 dagen inspiratie, tools en inzichten voor mezelf. Geweldige plek met goede energie

Marcia

Adamas inloophuis

Waow, tools, inzichten, energie, en richting. Focus en GO! Dit zou iedereen moeten doen. Ik ga mijn man ook sturen 🙂

Hester

manager