“Waarom moeilijk doen als het samen kan.”

– Loesje –

Coaching is spiegelen, vanuit 1 op 1 of met je hele team.
Iemand veranderen kun je niet. Je kunt wel naar jezelf of in jouw team kijken hoe jij het aanpakt en dat kun je aanpassen. Ik vind het gaaf om te kijken waarom iemand doet wat hij doet. Door jou een spiegel voor te houden reik ik je een handvat aan om je communicatie te verbeteren. 

 Het is namelijk een kwestie van willen, dan komt de rest vanzelf in beweging.

Inspiratiereis Inner Grow

Waar word jij blij van en waar gaat jouw reis heen? Welke bestemming wil je bereiken in jouw onderneming of in jouw leven?

Op een magische plek in Spanje werken we aan jouw eigen reis. Soms is een helicopterview, een andere omgeving, handvatten en een stuk begeleiding nodig om goed te kijken naar jouw eigen bestemming. Om zo weer verfrissende en vernieuwende inzichten in jouw bagage te stoppen. En weer door te gaan naar de volgende uitdaging, namelijk: Doen!

Wat is jouw “Why”? En hoe kun je deze ombuigen naar een plan waar jij naar toe wilt als ondernemer, met of zonder team.

In deze week zijn we in Alcalali bij 2 ondernemers die in hun geweldige Mansio Castell de Solana hun avontuur zijn aangegaan. Home of Innergy zal in samenwerking met GO for Grow de training Inner Grow aanbieden. We gaan 5 dagen met elkaar aan de slag. In deze dagen is er ruimte voor uitdaging, ontspanning, plezier, reflectie en ontwikkeling.

 

 

 

“Waar gaat jouw reis naar toe?”

VIP coaching

Wil je jouw performance vergroten door het aanpakken van jouw gewoontes, acties en methodes? Dan kun je niet om deze 3 vipdagen heen. Een ervaring die jou zeker in beweging brengt. Alle handvatten worden jou aangereikt om te transformeren. We zijn 3 dagen intern ergens in Nederland waar je niet met jouw dagelijkse werk geassocieerd wordt. Deze VIP coaching kun je 1 op 1 of met jouw management volgen en is altijd maatwerk. Hierin wordt het gehele leiderschapstraject in 3 dagen (+ een terugkomdag) aangepakt.

Alle tools, inclusief outdoor, worden op maat voor jou gemaakt. Het is dus altijd maatwerk en het zal transformerend werken.

1 op 1 coaching

In de 1 op 1 coaching gaan we samen dieper in op waarom je iets doet. Brengt het jou dat wat je wilt? Nee? Dan kijken we naar wat jij nodig hebt om dat te doorbreken. We werken vanuit het ‘nu’ als startpunt en van daaruit geef ik jou handvatten om jouw doel te bereiken. Dit kan gaan over communicatie, leiderschap, persoonlijke doelen, samenwerking en groei van jezelf. Hierin benutten we altijd jouw talenten.

Als je voelt dat je stagneert en je weet dat je iets moet doen, is de vraag vaak: Waar te beginnen? GO for Grow biedt een leiderschapstraject, maar ook ‘het coachingsuurtje met het gouden randje’ als stok achter de deur om te checken of je nog op het juiste spoor zit.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Teamcoaching

Je wilt met jouw afdeling in een opwaartse spiraal groeien: groei in omzet, communicatie, samenwerking, talenten gebruiken, team- verbinding. Door teamcoaching krijg je van mij als externe coach inzichten hoe je op elkaar reageert en of dat past in de visie en missie van het bedrijf en van jezelf. Je gaat samen zichtbaar meters maken.

Bij teamcoaching werk ik ook met specialisten, waarbij ik theorie combineer met activiteiten. De beleving van deze activiteiten brengt je in beweging. Kijk voor inspiratie bij de workshops.