“Waarom moeilijk doen als het samen kan.”

– Loesje –

Coaching is spiegelen, vanuit 1 op 1 of met je hele team.
Iemand veranderen kun je niet. Je kunt wel naar jezelf of in jouw team kijken hoe jij het aanpakt en dat kun je aanpassen. Ik vind het gaaf om te kijken waarom iemand doet wat hij doet en handvatten aanreiken hoe je het  kan verbeteren door jou de spiegel voor te houden.

 Het is namelijk een kwestie van willen, dan komt de rest vanzelf in beweging.

VIP coaching

Wil je jouw performance vergroten door het aanpakken van jouw gewoontes, acties en methodes? Dan kun je niet om deze 3 vipdagen heen. Een ervaring die jou zeker in beweging brengt. Alle handvaten worden jou aangereikt om te transformeren. Het is 3 dagen intern ergens in Nederland waar je niet met jouw dagelijkse werk geassocieerd wordt. Dit kun je 1 op 1 of met jouw management volgen en is altijd maatwerk. Hierin wordt het gehele leiderschapstraject in 3 dagen en met een terugkom dag aangepakt.

Alle tools, inclusief outdoor wordt op maat voor jou gemaakt. Het is dus altijd maatwerk en zal transformerend werken.

1 op 1 coaching

In de 1 op 1 coaching gaan we samen dieper in op: Waarom je nu iets doet. Brengt het jou dat wat je wilt en zo nee, kijken we naar wat jij nodig hebt om te doorbreken. We werken vanuit het nu als startpunt en van daaruit geef ik jou handvatten om jouw doel te bereiken. Dit kan gaan over communicatie, leiderschap, persoonlijke doelen, samenwerking en groei van jezelf. Hierin benutten we altijd jouw talenten.

Als je voelt dat je stagneert en weet je dat je iets moet doen, maar waar beginnen is dan vaak nog de vraag. GO for Grow biedt een leiderschapstraject maar ook het coachingsuurtje met het gouden randje als stok achter de deur om te checken of je nog op het juiste spoor zit.

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”

Teamcoaching

Je wilt met jouw afdeling in een opwaarts spiraal groeien: groei in omzet, communicatie, samenwerking, talenten gebruiken, team verbinding. Door teamcoaching krijg je van mij als externe coach inzichten hoe je op elkaar reageert en of dat past in de visie en missie van het bedrijf en van jezelf. Je gaat samen zichtbaar meters maken.

Bij de teamcoaching werk ik ook met specialisten waarbij ik theorie combineer met activiteiten waarbij de beleving in beweging brengt. Kijk voor inspiratie bij de workshops.