Webinar programma

Tot 28 september €145 korting!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Personeel is jouw duurste goed. Toch investeren we hier doorgaans als drukke ondernemers te weinig tijd in. Herken je dit? Mis dan de praktische webinars van GO niet! Vanaf 12 september 2016 elke maand met nieuwe tips en tools.

Praktische inspiratie voor effectief leidinggeven

GO for Grow organiseert elke maand een webinar met een flinke dosis inspiratie, tips en tools. In de 20 minuten durende webinars laat Gemma Oude Veldhuis zien hoe je tot inspiratie, motivatie en verandering komt met je personeel. Ook deelt er regelmatig een expert in 10 minuten zijn of haar specialisatie. Met als achterliggende gedachte dat werknemers ondernemer zijn van hun eigen functie. De onderwerpen behandelen thema’s waar de ondernemer met personeel dagelijks mee te maken heeft. Tijdens het interactieve webinar kun je ook vragen stellen. Een ontspannen manier om effectiever te je werk te doen. Neem een bak koffie of thee, ontspan en leer …

Thema’s webinars

De onderwerpen van de webinars sluiten aan bij zaken die meestal in de betreffende maand spelen. Denk aan personeelsplanning rond de zomervakantie. De volgende onderwerpen komen o.m. aan bod:

I

Communicatie & Reflectie - 26 september 2016

De zomervakantie is weer achter de rug. Uw medewerkers zijn weer terug van vakantie en staan te popelen om weer aan de slag te gaan. Of toch niet? Zo na de zomervakantie is het goed om terug te kijken. Hoe zijn de eerste 9 maanden verlopen? Wat ging goed en wat kon beter. Maar ook belangrijk, waar willen we naartoe en hoe gaan we dat bereiken? Alles valt of staat met uw personeel. Hoe motiveert en enthousiasmeert u een ieder om zo na de vakantie er weer voor te gaan. In dit webinar krijgt u inspiratie, tips, tools en documenten om met uw personeel aan de slag te gaan. U kunt dit webinar GRATIS volgen via deze link: https://go-personeelsadvies-nl.webinargeek.com/go-4-reflectie

I

Communicatie & verzuim

I

Communicatie & functioneringsgesprekken

I

Communicatie & beoordelingsgesprekken

I

Communicatie & branding

I

Communicatie & zomerplanning

Duur

30 minuten per webinar, 11 webinars per jaar. De webinars zijn achteraf nog 48 uur terug te kijken.

Kosten

De webinars zijn geheel gratis en zullen een veranderproces teweeg brengen, waarbij je gedurende het hele jaar getriggerd wordt om in actie te komen. Streef jij naar meer, en wil je het maximale uit deze webinars halen? Schrijf je dan in voor de gehele serie. Dan ontvang je alle tijdens de webinars gebruike tools en documenten en kun je een skype gesprek met Gemma jouw jouw vragen bespreken. Kosten € 495 ex BTW per jaar. Je schrijft je voor minimaal een jaar in om het maximale resultaat te behalen.

Data

Webinar 1: 26 september om 16.00 uur. De overige data volgen spoedig.

 

Aanmelden

Schrijf je nu in voor het webinar jaarprogramma! En krijg diverse voordelen!
Tot en met 28 september krijg je met code GfG09 €145,- korting en betaal je slechts €350,- voor dit traject! Pak dit voordeel!

 

+ Op zoek naar meer inspiratie?

Op zoek naar meer inspiratie?