Over Gemma

Gemma Oude Veldhuis is een businesscoach met een aanstekelijk enthousiasme. Ze zet zich hartstochtelijk in om ondernemers hun talenten te laten ontdekken, waardoor ze kunnen groeien. Hiervoor geeft ze mensen inzicht in hun manier van acteren, maar ook tools om dit te verbeteren. Met Go for Grow biedt ze verschillende trainingen, workshops, lezingen of coachingsessies.

Terugkerende thema’s hierin zijn:

N

Communicatie

 

N

Omgang anderen personen

 

N

Omgaan met conflicten

 

N

Leiderschap

 

N

Meer efficiency

 

N

Zelfvertrouwen

 

N

Uitstraling

 

N

Plan van aanpak

 

N

Workflow

 

N

Inspiratie en motivatie

 

Do what you love and love what you do

Ondernemers uit MKB

Gemma richt zich voornamelijk op ondernemers en leidinggevenden uit het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Naar eigen zeggen omdat MKB-ers lef hebben.

MKB-ers hebben veel taken en hun passie om te ondernemen is groot. Tijdens mijn werkervaring als intercedente, HRM manager en casemanager merkte ik dat een mkb-er van tijd tot tijd sparringsmomenten nodig heeft. Meestal gaat dat over zijn personeel, zijn klanten, zijn eigen performance en de balans privé en zakelijk. Hiervoor ontwikkelde ik een aantal producten die de MKB-er kan inzetten waar hij die nodig heeft.’

Gemma is …

… ondernemer

… moeder

… inspirator

Geniet van het moment

De naam GO is een afgeleid van mijn naam Gemma Oude Veldhuis en betekent beweging. Dit is wat ik bij mensen veroorzaak. Na een traject breng ik je in beweging.

‘Om te worden wat je wilt en waar je voor wilt gaan, moet je vooral focus leggen op jouw kwaliteiten en genieten van de weg ernaar toe. Zelfs al is die weg niet altijd zo goed begaanbaar of de omgeving zoals jij gepland hebt of zou willen…. Always Enjoy the Moment! And always Go for Grow.’

Als je doet wat je altijd deed,

krijg je wat je kreeg ♥

+ Op zoek naar meer inspiratie?

Op zoek naar meer inspiratie?